Ασμουσεν στο Reuters: Αν η Ελλάδα δεν βγει στις αγορές θα χρειαστεί νέα βοήθεια - iefimerida.gr

Ασμουσεν στο Reuters: Αν η Ελλάδα δεν βγει στις αγορές θα χρειαστεί νέα βοήθεια

Ασμουσεν στο Reuters: Αν η Ελλάδα δεν βγει στις αγορές θα χρειαστεί νέα βοήθεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να έχει επαρκή πρόσβαση στις αγορές έως το δεύτερο εξάμηνο του 2014, τότε θα χρειαστεί πρόσθετη βοήθεια, όπως συμφωνήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, δήλωσε ο Γιερκ Ασμουσεν, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.Aπαντώντας σε ερωτήσεις του Reuters, o Άσμουσεν δήλωσε ότι οι διεθνείς εταίροι της Γερμανίας αναγνωρίζουν ότι η ευρωζώνη έχει καταγράψει πρόοδο σε ό,τι αφορά την έξοδο από την κρίση. Η Ισπανία αναμένεται να ολοκληρώσει το πρόγραμμα διάσωσής της έως τα τέλη του έτους και πιθανόν το ίδιο να ισχύσει και για την Ιρλανδία.

Το στέλεχος της ΕΚΤ, αναφέρθηκε και στις πολιτικές εξελίξεις στη Γερμανία, λέγοντας ότι έχει καλέσει τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης προκειμένου να αποφευχθούν νέες καθυστερήσεις στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγορές Reuters Άσμουσεν νέα βοήθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ