Η Ντενίση ζητά να αποσυρθεί βιβλίο που θεωρεί ότι την προσβάλει - iefimerida.gr

Η Ντενίση ζητά να αποσυρθεί βιβλίο που θεωρεί ότι την προσβάλει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μιμή Ντενίση έστειλε εξώδικο στην συγγραφέα μυθιστορημάτων Λένα Διβάνη, ζητώντας την άμεση απόσυρση του βιβλίου της «Προφανώς η Πηνελόπη Ήταν Ηλίθια» .

Η Μιμή Ντενίση θεωρεί ότι αμαυρώθηκε η δημόσια εικόνα της μέσα από το βιβλίο «Προφανώς η Πηνελόπη ήταν ηλίθια», αφού στις σελίδες του βιβλίου υπάρχει ένα απόσπασμα που αναφέρεται σε εκείνη, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, σύμφωνα με την εξώδικη επιστολή της.

Η Λένα Διβάνη πληροφορήθηκε έκπληκτη για την κίνηση αυτή της ηθοποιού και μεταξύ σοβαρού και αστείου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «Που σαι Λαζόπουλε...που σαι Πανούση! Μόλις έμαθα ότι η Μιμή Ντενίση μου έστειλε εξώδικο με αίτημα να αποσυρθεί το βιβλίο μου «Προφανώς η Πηνελόπη ήταν ηλίθια» γιατί κάπου αναφέρω το όνομά της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ