Ιδού τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και εκνευρίζουν τους άντρες τους - iefimerida.gr

Ιδού τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και εκνευρίζουν τους άντρες τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως επισημαίνει η Τζέιν Γκριρ σε άρθρο της στην Huff Post, οι γυναίκες έχουν μία μοναδική ικανότητα να σκοτώνουν τον έρωτα! Και τούτο λόγω της τάσης τους να υποπίπτουν κατ' εξακολούθηση σε σειρά από σοβαρά σφάλματα, σαμποτάροντας άθελά τους τον σημαντικότατο αυτό τομέα της ζωής τους. Τι συμβουλεύει η ψυχολόγος;

Ανετα ρούχα
Λογικό είναι να θέλουν οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με αυτά που φορούν όταν ξαπλώνουν.

Πιτζάμες και φαρδιά νυχτικά της... μαμάς όμως είναι το πρώτο πράγμα που «ξενερώνει» το σύντροφό τους. Οσες λοιπόν θέλουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους θα πρέπει να κάνουν αυτή τη τη μικρή θυσία και να βρουν σέξι εσώρουχα ή κάτι ανάλογο που θα... ενθουσιάσει τον άνδρα δίπλα τους.

Ελλειψη πρωτοβουλίας
Δεν θα πρέπει να περιμένουν στωικά την πρώτη κίνηση από τον άνδρα για να ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι.

Οπως συμβουλεύουν οι ειδικοί, οι γυναίκες θα πρέπει να θυμούνται ότι ενίοτε είναι ανάγκη να έχουν το πάνω χέρι, να πάρουν πρωτοβουλία και να... αποπλανήσουν το σύντροφό τους, κάτι που τελικά θα διασκεδάσουν και οι δύο.

Κριτική
Απαγορεύεται δια ροπάλου. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να «σβήσει» ο διακόπτης της επιθυμίας ενός άνδρα είναι να ακούσει τι δυσαρεστεί τη σύντροφό του και τι δεν θα πρέπει να κάνει. Αντιθέτως, θα «πετάξει» όταν ακούσει σε τι είναι ιδιαίτερα καλός.

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρωτας σεξ κρεβάτι λάθη Huff Post
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ