Το πιο ρετρο – φουτουριστικό καφέ που η διακόσμησή του μοιάζει με σύγκρουση δυο κόσμων [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο ρετρο – φουτουριστικό καφέ που η διακόσμησή του μοιάζει με σύγκρουση δυο κόσμων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σωλήνες χαλκού, αραδιασμένα εργαλεία και κιγκλιδώματα από χάλυβα καλύπτουν κάθε εκατοστό αυτού του εξωπραγματικού καφέ που μοιάζει σαν αποτέλεσμα της σύγκρουσης ενός εργοστασίου του '50 με ένα διαστημικό σταθμό του 2050.

Πρόκειται για ένα καφέ στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής με το όνομα Coffee Truth, που είναι διακοσμημένο με σωλήνες, μοχλούς και αντλίες που δίνουν μια πιο ρετρο-φουτουριστική αισθητική στο χώρο.

Ότι αντικείμενο αντικρίζουν οι επισκέπτες του Coffee Truth είναι αληθινό και λειτουργικό. Οι παλιές βιβλιοθήκες, τα κηροπήγια, τα τηλέφωνα, οι βίντατζ γραφομηχανές και οι μάσκες αερίου βρίσκονται εκεί δίνοντας έμφαση στο χώρο. Ακόμη και το προσωπικό της καφετέριας είναι ντυμένο ανάλογα με δερμάτινες ποδιές, ψηλά καπέλα και περίεργα γυαλιά.

Ο άνθρωπος πίσω από την διακόσμηση του Coffee Truth είναι ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Haldane Martin. Ο Martin, ο οποίος προσεγγίστηκε από τους ιδιοκτήτες του καφέ για να σχεδιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, μάλλον τα κατάφερε πολύ καλά.

Πηγή εικόνων: thisiscolossal

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ