Συναντήθηκε με τον μεγαλύτερο παραμυθά την Πρωταπριλιά! - iefimerida.gr

Συναντήθηκε με τον μεγαλύτερο παραμυθά την Πρωταπριλιά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μόνο ώρες μετά το ''χρόνια πολλά κ. Παπανδρέου'' που του ευχήθηκε, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς λόγω της ''πρωταπριλιάς',' ο πρωθυπουργός έσπευσε όχι μόνο να δεχθεί στο γραφείο του τον πιο γνωστό συγγραφέα παραμυθιών στην Ελλάδα, τον κ. Ευγένιο Τριβιζά αλλά και να ανακοινώσει τη συνάντηση.

Η μέρα και μόνο της συνάντησης προκάλεσε διάφορους συνειρμούς του τύπου ''ο Παπανδρέου ΄΄ηθελε να ενημερωθεί για το πως θα λεέι καλύτερα παραμύθια'' κ.τ.λ., με αποτέλεσμα άλλοι συνεργάτες του -κι όχι φυσικά εκείνοι που κανόνισαν ατυχώς τη συνάντηση για την 1η Απριλίου- να ομιλούν ανοικτά για ''επικοινωνιακό αυτογκόλ''.

Πάντως, όπως ανακοινώθηκε από το μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση έγινε με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου και ο συγγραφέας με τα περισσότερα από 150 μυθιστορήματα, παραμύθια, θεατρικά έργα και διηγήματα, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το πρόσφατο ταξίδι του στην Τουρκία, οπου επισκέφθηκε σχολεία και συναντήθηκε με μαθητές. Συζήτησαν, επίσης, για την αξία του βιβλίου και την δυναμική που αυτό πρέπει να αποκτήσει ξανά στους νέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ