Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στην ΕΛ.ΑΣ με προσαγωγές και συλλήψεις: Εχουν ελεγχθεί ήδη 300 αστυνομικοί - iefimerida.gr

Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στην ΕΛ.ΑΣ με προσαγωγές και συλλήψεις: Εχουν ελεγχθεί ήδη 300 αστυνομικοί

Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στην ΕΛ.ΑΣ με προσαγωγές καισυλλήψεις: Εχουν ελεγχθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι της υπηρεσίας Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ σε αστυνομικά τμήματα προκειμένου να εντοπιστούν επίορκοι αστυνομικοί που είχαν εμπλοκή σε παράνομες πράξεις της Χρυσής Αυγής. Ηδη οι αξιωματικοί των εσωτερικών υποθέσεων «έχουν συνομιλήσει» με περισσότερους από 300 αστυνομικούς. Από αυτούς 40 έχουν προσαχθεί, ενώ οκτώ έχουν συλληφθεί.Σε αυτούς δεν υπολογίζονται ο πρώην επικεφαλής του τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, λαθρεμπορία, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κ.ά., αλλά και ο φρουρός του βουλευτή Γιώργου Γερμενή που συνελήφθη.

Ειδικότερα, σε έρευνες στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 πτυσσόμενοι μεταλλικοί ράβδοι και σιδερογροθιά, δερμάτινη θήκη με 2 μεταλλικούς γεμιστήρες πιστολιού, σπρέι εκτόξευσης πιπεριού και μαχαίρι με μήκος λάμας 6,5 εκατοστών, 2 λαστιχένιες αστυνομικές ράβδοι, αεροβόλο τυφέκιο και αεροβόλο πιστόλι, 145 φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm, 42 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, φορητός ασύρματος, και αφίσες της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ