Δημοσιογράφος διασκεδάζει συμβουλεύοντας άντρες πώς να ξυρίζουν τις τρίχες στην πλάτη [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος διασκεδάζει συμβουλεύοντας άντρες πώς να ξυρίζουν τις τρίχες στην πλάτη [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζετε με πίθηκο και δεν σας αρέσει; Θα σας πούμε τι να κάνετε, συμβουλεύει, γελώντας, η δημοσιογράφος της Liberation, η οποία δίνει σπαρταριστικές συμβουλές σε τριχωτούς άντρες και παραθέτει και βίντεο.

Κύριοι, μη ντρέπεστε να πάτε να κάνετε αποτρίχωση σε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Ακόμη κι αν δεν πάει κανείς άλλος από την παρέα σας, αρχίζει το άρθρο συμβουλών.
Θα βρεθείτε σε μια ροζ ατμόσφαιρα, με προσωπικό που θα σας θυμίζει κάτι από νοσοκομείο αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να το περάσετε!
Στην πραγματικότητα αν έχετε τρίχες στην πλάτη είναι γιατί είστε αληθινός άντρας. Μεγαλώνοντας, μάλιστα, έχετε όλο και περισσότερες. Στην πλάτη ειδικά το χνούδι που σας κάλυπτε ως έφηβο έγινε μαλλί και καλύπτει τους ώμους, τις ωμοπλάτες και φτάνει ως τη μέση. Κάτι σαν μοκέτα, τέλος πάντων.
Οι τρίχες στην πλάτη σας αηδιάζουν. Κι εμάς τις γυναίκες, επίσης.
Οταν είσασταν πιο νέος δοκιμάσατε την κρέμα αποτρίχωσης και τη μηχανή κουρέματος. Δύσκολο πάντως να φτάσει κανείς στη μέση της πλάτης. Με την κρέμα είναι εύκολο, κρατάει όμως μόνο τέσσερις-πέντε μέρες, μετά πρέπει κάποιος να το ξαναρχίσει.
Κάποια στιγμή σκεφτήκατε το λέιζερ, πολύ της μόδας πριν από 2ο χρόνια. Αλλά η τιμή της κάθε τρίχας είναι τέτοια που κανένας δεν έφτασε ποτέ να ολοκληρώσει την προσπάθεια.
Λοιπόν, η μόνη και αληθινή λύση είναι η αποτρίχωση με κερί που πονάει. Οχι πολύ. Αλλά μην προσπαθήσετε να κάνετε μόνος, εκτός κι αν ετοιμάζετε βίντεο για να γελάνε οι φίλοι σας.
Αποφασίστε το, λοιπόν, μπήτε σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς και όταν βγήτε από εκεί θα μοιάζετε με αυτό, γράφει, προφανώς γελώντας, η δημοσιογράφος:

Μπήτε, λοιπόν, σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς και κάντε το όπως στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ