Αγιασμός στη Βουλή με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Αγιασμός στη Βουλή με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω Χρυσής Αυγής

Αγιασμός στη Βουλή με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός στη Βουλή για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο καθώς το προεδρείο βρίσκεται σε επιφυλακή και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει ζητήσει από το φρούραρχο αυστηρούς, ελέγχους ιδιαίτερα στα πρόσωπα που έχουν προσκλήσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2014, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει στις 12.00 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Οι εργασίες της Ολομέλειας αρχίζουν το απόγευμα και η νέα Σύνοδος θα είναι η δεύτερη Σύνοδος της 15ης περιόδου της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ