Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ντυμένη Χιονάτη: Χαμός στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ντυμένη Χιονάτη: Χαμός στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμογελαστή, σχεδόν αθώα υπηρετώντας το ρόλο της Χιονάτης, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και συγγραφέας προσφάτως του νέου μανιφέστου για τον τρόπο δράσης των οπαδών του κόμματος, κοιτάζει το φακό. Η φωτογραφία που δημοσίευσε το Εθνος προκάλεσε θραύση και διαφορετικά σχόλια.

Αμέσως ακολούθησαν διάφορα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση της, τη γυναικεία υπόσταση κ.ο.κ που προφανώς εκκινούν από τις ιδεολογικές και φραστικές τοποθετήσεις τους, όμως ξεφεύγουν και συγκρούονται με ένα θέμα άσχετο: την εξωτερική της εμφάνιση.


Ετσι έχουν αρχίσει και εμφανίζονται φωνές που λένε ότι η Ουρανία Μιχαλολιάκου αξίζει όλο το φραστικό σφυροκόπημα για τις ιδέες και τη στάση της, αλλά κρίνοντας την εμφάνισή της με χυδαίους χαρακτηρισμούς, ο κριτής γίνεται εξίσου ρατσιστής άθελά του.
Το ... μήλο του ρατσισμού παίρνει πολλές μορφές και είναι εύκολο να το «δαγκώσει» κανείς άθελά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ