Εσβησε η Ολυμπιακή φλόγα μόλις έφτασε στη Ρωσία – Αναψαν ξανά τη δάδα με αναπτήρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εσβησε η Ολυμπιακή φλόγα μόλις έφτασε στη Ρωσία – Αναψαν ξανά τη δάδα με αναπτήρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφταναν όσα έχουν ακουστεί ως τώρα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι- από τις ανησυχητικές καθυστερήσεις στα έργα ως τον επίμαχο ομοφοβικό νόμο της Ρωσίας που προβλημάτιζε- ήρθε και ένας κακός οιωνός για να... αποτελειώσει τους διοργανωτές. Δεν πρόλαβε να φτάσει επί ρωσικού εδάφους η Ολυμπιακή φλόγα και έσβησε.

Η επίσημη λαμπαδηδρομία στη Ρωσία ξεκινά τη Δευτέρα. Παρόλα αυτά την Κυριακή έγινε τελετή κατά την οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρέλαβε την Ολυμπιακή φλόγα στην Κόκκινη πλατεία. Στη συνέχεια έγινε μία «μίνι» λαμπαδηδρομία στο σημείο, όταν ξαφνικά η δάδα εκείνου που μετέφερε τη φλόγα έσβησε μόλις εκείνος πέρασε την πύλη του Κρεμλίνου.

Ο λαμπαδηδρόμος άρχισε απεγνωσμένος να κάνει νόημα και ένας αξιωματούχος έδωσε τη λύση, καθώς άναψε ξανά τη δάδα με έναν αναπτήρα. Η αυθεντική Ολυμπιακή φλόγα, που άναψε στην Αρχαία Ολυμπία, υπάρχει ακόμη βέβαια, καθώς έκαιγε σε έναν ειδικό βωμό στην Κόκκινη πλατεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ