Δικαιώθηκε η Μιλένα Αποστολάκη για το δημοσίευμα περί «συνταξιοδότησής» της από την Ολυμπιακή - iefimerida.gr

Δικαιώθηκε η Μιλένα Αποστολάκη για το δημοσίευμα περί «συνταξιοδότησής» της από την Ολυμπιακή

Δικαιώθηκε η Μιλένα Αποστολάκη για το δημοσίευμα περί «συνταξιοδότησής» της από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν τρία χρόνια, αλλά η Μιλένα Αποστολάκη δικαιώθηκε στο δικαστήριο. Πρόκειται για την υπόθεση δημοσιεύματος που ήθελε την πρώην βουλευτή Β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, να έχει συνταξιοδοτηθεί από την Ολυμπιακή.

Την εποχή που ήταν ακόμη στη Βουλή, δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ελεύθερος κόσμος» την εμφάνιζε να έχει δήθεν πετύχει την παχυλή συνταξιοδότησή της από την παλιά της δουλειά στην Ολυμπιακή με ειδικό νόμο και διακομματική συνεργεία.

Η κ. Αποστολάκη αντέδρασε και ζήτησε αποκατάσταση του ονόματός της, αλλά η εφημερίδα δεν ανασκεύασε ποτέ πλήρως το συκοφαντικό δημοσίευμα. Το έκανε, τρία χρόνια μετά, με την απόφασή του το Ενοχικό Τμήμα του Πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών, που καταδίκασε τον εκδότη να της καταβάλει αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που προκάλεσε εις βάρος της η εφημερίδα του.

Πηγή: Bήμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ