«Ντου» στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου – Τι βρέθηκε - iefimerida.gr

«Ντου» στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου – Τι βρέθηκε

«Ντου» στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου – Τι βρέθηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έρευνες στα σπίτια μελών της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται και έπειτα από εντολή του ανακριτή πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αντιτρομοκρατικής και στο διαμέρισμα της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στους Αμπελόκηπους.

Η έρευνα έγινε νωρίς το πρωί, την ώρα που η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και τρεις ακόμη άνδρες βρίσκονταν σε αυτό. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου επέτρεψε να γίνει η έρευνα και παραδέχτηκε ότι το διαμέρισμα, που βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης, είναι δικό της.

Εκεί μεταξύ άλλων βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και μια βιντεοκάμερα. Επειτα από τον εντοπισμό του μαχαιριού ένας από τους τρεις άνδρες υποστήριξε πως του ανήκει και ότι δεν φέρει ευθύνη η κ. Μιχαλολιάκου.

Η Αντιτρομοκρατική προσήγαγε και τους τρεις άνδρες και συνέλαβαν εκείνον που ισχυρίστηκε πως του ανήκει το μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, αλλά έδωσε κατάθεση.

Εφοδος όμως έγινε και σε διώροφο σπίτι στο Βύρωνα, όπου εντοπίστηκε ολόκληρο οπλοστάσιο. Σύμφωνα με την αστυνομία σπίτι όπου διαμένουν ένας άνδρας με το γιο του, αμφότεροι μέλη της Χρυσής Αυγής και παραγωγοί λαϊκών αγορών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες -δίκανα- με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα μη λειτουργικό περίστροφο, δύο αεροβόλα, 15 μαχαίρια και ένα λάπτοπ.

Οι δύο άνδρες, που προσήχθησαν, ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί και για αυτό είχαν τόσα όπλα στην κατοχή τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ