Νέα στοιχεία για τον φρουρό του Γερμενή: Βρέθηκαν 10.000 ευρώ και ναρκωτικά στο τμήμα όπου υπηρετούσε - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για τον φρουρό του Γερμενή: Βρέθηκαν 10.000 ευρώ και ναρκωτικά στο τμήμα όπου υπηρετούσε

Νέα στοιχεία για τον φρουρό του Γερμενή: Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ στο τμήμα όπου υ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον 55χρονο φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, εστιάζει τις έρευνές της η ΕΛ.ΑΣ., μετά τα νέα ευρήματα που προέκυψαν από το αστυνομικό τμήμα Αρτέμιδας στο οποίο υπηρετούσε.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών στο τμήμα όπου υπηρετούσε ο φρουρός βρέθηκαν μετρητά 10.000 ευρώ στο ντουλαπάκι του 55χρονου, βιβλιάριο καταθέσεων, και δύο «φιξάκια», πιθανότατα με ηρωίνη. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, μετά την απολογία του για τα αδικήματα για τα οποία είχε συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση, το Σάββατο. Για τα νέα ευρήματα σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

ναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων και παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν και δύο αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίας.Αρχικά, ε

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα θεωρείται πιθανόν ότι το χρησιμοποιούσε και ως περιπολικό- «μαϊμού». Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ