Κουρουμπλής: Δεν είπε ποτέ ο Τσίπρας για παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, απλά ανησυχεί - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Δεν είπε ποτέ ο Τσίπρας για παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, απλά ανησυχεί

Κουρουμπλής: Δεν είπε ποτέ ο Τσίπρας για παρακολουθήσεις απλά ανησυχεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την καταγγελία – βόμβα του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολουθήσεων του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, διέψευσε εν μέρη το δημοσίευμα της «Real News» για τις καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά «Τέτοια συγκεκριμένη καταγγελία δεν έγινε ακριβώς, αλλά υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός στην ηγεσία του κόμματος ιδιαίτερα μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες».

Ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ακόμη πως υπάρχουν πληροφορίες ακόμη και για ιδιωτικά βαλιτσάκια γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό, ενώ κατήγγειλε πως η κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει επαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σημειωτέον ότι η «Real News» αποκαλύπτει δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην κοινοβουλευτική του ομάδα «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε».

Αμεση και σκληρή απάντηση Δένδια

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, που κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

«Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί», αναφέρει ο κ. Δένδιας στη σχετική δήλωσή του.

Ερωτηματικά από το ΠΑΣΟΚ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της Realnews για την καταγγελία Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ.Τσίπρας δήλωσε ότι παρακολουθούν το τηλ. του, απαράδεκτο κ θλιβερό εάν συμβαίνει,πρέπει άμεσα να καταθέσει στοιχεία που να τ αποδεικνύουν» έγραψε στο πρώτο tweet ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για να ακολουθήσει ένα ακόμη στο οποίο σημείωνε: «διαφορετικά είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία και ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ελπίζουμε σύντομα ν απαντήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ