Καταθέσεις «φωτιά» εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Καταθέσεις «φωτιά» εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει δύο νέοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετα από καταθέσεις σε βάρος τους από πρόσωπα που απολογήθηκαν σε ανακριτές και εισαγγελείς, αλλά και στοιχεία για τη δράση τους που δόθηκαν στην Αστυνομία

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, μάρτυρες έχουν κατονομάσει συγκεκριμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και όχι μόνο αυτούς που ήδη είναι κατηγορούμενοι. Μάλιστα, εκτός από την εμπλοκή τους σε εγκληματικές ενέργειες, κάνουν λόγο και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με το Μega, δεν αποκλείται να υπάρξουν εντάλματα για τους δύο νέους βουλευτές των οποίων τα ονόματα ήρθαν στο προσκήνιο από τις καταθέσεις «φωτιά».

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στο γραφείο του ανακριτή έχουν φτάσει πολλά αιτήματα προσώπων που επιζητούν να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Τις τελευταίες ώρες ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, έχει λάβει μαρτυρικές καταθέσεις από πρόσωπα που έχουν τεθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο κατηγορούμενος Γιάννης Αγγος, που κρίθηκε νωρίτερα σήμερα προφυλακιστέος, ζήτησε να επανέλθει στο ανακριτικό γραφείο, αίτημα που ο ανακριτής έκανε δεκτό, ορίζοντας το ραντεβού για την νέα του κατάθεση την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Αγγος θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση καθώς ήταν στην καφετέρια που καθόταν και ο Παύλος Φύσσας και είναι αυτός που ειδοποίησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πάνε στο σημείο.

Το μεσημέρι τέλος, προσήλθε αυτοβούλως στο ανακριτικό γραφείο γυναίκα η οποία είχε καταθέσει στοιχεία για την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ