Προφυλακιστέος μάρτυρας – κλειδί για τη δολοφονία Φύσσα: Ηταν αυτός που κάλεσε το «τάγμα εφόδου» - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος μάρτυρας – κλειδί για τη δολοφονία Φύσσα: Ηταν αυτός που κάλεσε το «τάγμα εφόδου»

Προφυλακιστέος μάρτυρας – κλειδί για τη δολοφονία Φύσσα: Ηταν αυτός που κάλεσε τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορούμενος που θεωρείται «κλειδί», για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Πρόκεται για τον 37χρονο Γιάννη Αγγο, που παραδόθηκε χθες στην Αντιτρομοκρατική.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Αγγος ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις, που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του, ήταν αυτός που ειδοποίησε εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τις επίμαχες ώρες.

Οι πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν, ακόμη, πως ο Αγγος ήταν και εκείνος που επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατέλη αμέσως μετά τη δολοφονία από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Σύμφωνα με το «Εθνος», η έκθεση της Αντιτρομοκρατικής αναφέρει ότι στο σημείο της συμπλοκής βρίσκονταν αρχικά τέσσερα άτομα. Οι τέσσερις άνδρες στο διάστημα από τις 21.41 έως και τις 22.45 πραγματοποίησαν διαδοχικά εξερχόμενες κλήσεις προς δέκα άτομα τα οποία ήρθαν στο σημείο της συμπλοκής.

Ενα από αυτά τα πρόσωπα που σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική ήταν μέσα στην καφετέρια και ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής, ήταν ο Γιάννης Αγγος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την καταγραφή των συνομιλιών, ο νεαρός είχε πλήθος επαφών με τον Γιάννη Καζαντζόγλου, συνεπιβάτη του Γιώργου Ρουπακιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς και με τουλάχιστον 12 ακόμη άτομα, κάποια από τα οποία έχουν συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερα, κάποια ακόμη αναζητούνται.

Οι «διακλαδώσεις» των επικοινωνιών του ήταν τόσο πολλές, που έθεταν τον συγκεκριμένο στο επίκεντρο των συνομιλιών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν το πρόσωπο που ήρθε κατ' αρχάς σε λεκτική αντιπαράθεση μέσα στην καφετέρια του Κερατσινίου και στη συνέχεια, ειδοποίησε για την ενέδρα σε βάρος της παρέας του Παύλου Φύσσα έξω από το κατάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ