Ελλη Λαμπέτη - Δημήτρης Χορν: Ο έρωτας, η κόντρα και οι ίντριγκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ελλη Λαμπέτη - Δημήτρης Χορν: Ο έρωτας, η κόντρα και οι ίντριγκες [εικόνες]

Ελλη Λαμπέτη - Δημήτρης Χορν: Ο έρωτας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έλλη Λαμπέτη με τον Δημήτρη Χορν υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελλάδας, αλλά την ίδια στιγμή ήταν και οι δύο εκρηκτικές προσωπικότητες με το ίδιο ανταγωνιστικό επάγγελμα. Πάντα υπήρχε μεταξύ τους η ίντριγκα και η κόντρα για το ποιος είναι πιο γνωστός στο κοινό.

Στο βιβλίο της η Φρίντα Μπιούμπη «Έλλη Λαμπέτη η τελευταία παράσταση», η Λαμπέτη αναφέρει ένα περιστατικό από την σχέση τους προφανώς για να τονίσει πως «το πρώτο όνομα» στο ζευγάρι ήταν εκείνη. Λέει λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Μια μέρα ακούω την οικιακή μου βοηθό να μιλάει σε κάποιον στην πόρτα. Πήραν τα αυτιά μου το όνομα Χορν. Α! τον Δημήτρη ζητάνε και μετά ακούω να κλείνει την πόρτα και να γυρίζει στην δουλειά της . Την ρωτάω ποιος ήταν. «Κάτι πουκάμισα κουβαλούσε το παιδί, αλλά δεν ήταν για εμάς. Ήθελαν τον κύριο Χορν» της λέω τρελάθηκες και τον Δημήτρη πως τον λένε; Απόρησε η οικιακή βοηθός. «Λαμπέτη δεν τον λένε»; Είχαμε διάφορα τέτοια επεισόδια που μας μπέρδευαν και τον αποκαλούσαν κύριο Δημήτρη Λαμπέτη και γινόταν έξαλλος. Αλλά δεν λέω εγώ ότι είμαι πιο γνωστή από αυτόν, αλλά αφού το λέει ο κόσμος».

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ