Ο «άγριος» Χαλκ Χόγκαν με στρινγκ πάνω σε σιδερένια μπάλα κοροϊδεύει τη Σάιρους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «άγριος» Χαλκ Χόγκαν με στρινγκ πάνω σε σιδερένια μπάλα κοροϊδεύει τη Σάιρους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάιλι Σάιρους έχει γίνει μόδα και από αυτό το γαϊτανάκι δε θα μπορούσε να λείπει και ο πρώην παλαιστής και νυν τηλεοπτικός «μαϊντανός» Χαλκ Χόγκαν. Η εταιρεία web hosting του Hogan, Hostamania, δημοσίευσε πρόσφατα μία νέα διαφήμιση της στο YouTube στην οποία ο Χόγκαν κοροιδεύει το βίντεο «Wrecking Ball».

Στη λεζάντα του βίντεο, η Hostamania εξηγεί ότι «Hulk Hogan έχει απηυδήσει με τις διαδικτυακές σελίδες που υπερχρεώνουν χωρίς να προσφέρουν και έτσι αρχίζει τη δική του ιστοσελίδα» Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και αυτή η διευκρίνιση γιατί το ίδιο το βίντεο από μόνο του δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα.

Εκτός από τον Χόγκαν που αιωρείται ημίγυμνος φορώντας στρινγκ πάνω στη γιγαντιαία σιδερένια μπάλα σαν την Μάιλι, δεν έχει τίποτα το εμπορικό η διαφήμιση, αλλά τουλάχιστον είναι διασκεδαστική

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ