Συγκλονίζουν οι γονείς του άτυχου 19χρονου Κύπριου - iefimerida.gr

Συγκλονίζουν οι γονείς του άτυχου 19χρονου Κύπριου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλείο ψυχής δείχνουν οι γονείς του 19χρονου Αντώνη Χαραλάμπους, -άλλο ένα θύμα της φονικής έκρηξης στη ναυτική βάση στην Κύπρο, ο οποίος κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός-, με την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή σε έναν άλλον άνθρωπο.

Ο τραγικός πατέρας με περισσό κουράγιο δήλωσε ότι μαζί με τη σύζυγό του πήραν την απόφαση προκειμένου να ζήσει κάποιος συμπολίτης τους, να τον βλέπουν και να χαίρονται για τον αδικοχαμένο τους γιο...

Τα όνειρα για τον 19χρονο ναύτη έσβησαν πολύ νωρίς και πολύ άδικα, όμως είναι ένας νέος που πρόσφερε δύο φορές τη ζωή του και αυτό τον καθιστά δύο φορές ήρωα.

Ο Αντώνης νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα ο Αντώνης και οι εξετάσεις θα δείξουν ποια όργανα του άτυχου νέου μπορούν να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς που τα έχουν ανάγκη.

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του 28χρονου, αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.

Πηγή: Sigmalive

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ