Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ψέματα για το σεξ που λένε άνδρες και γυναίκες - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ψέματα για το σεξ που λένε άνδρες και γυναίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες λένε συνεχώς και αδιαλείπτως ψέμματα για τη σεξουαλική τους ζωή είναι γνωστό. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Οχάιο προσπάθησαν και κατάφεραν να τα καταγράψουν.

Οι ερευνητές, σύμφωνα με το Faysbook.gr έδωσαν στους φοιτητές του πανεπιστημίου ένα ερωτηματολόγιο μέσω του οποίου προσπάθησαν να εξακριβώσον ποιο είναι το πιο συνηθισμένο ψέμα που λένε άνδρες και γυναίκες για τη σεξουαλική τους ζωή. Μάλιστα, για να είναι σίγουροι ότι οι εθελοντές φοιτητές δεν λένε ψέμματα και στους ερευνητές του πανεπιστημίου συνέδεαν τους ερωτώμενους και σε ανιχνευτή ψεύδους.

Ετσι κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: Οτι και τα δύο φύλλα λένε ψέμματα για τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων. Με μια διαφορά, όμως. Οτι οι άνδρες είχαν την τάση να δηλώνουν περισσότερες γυναίκες από όσες πραγματικά είχαν υπάρξει ερωτικές τους παρτενέρ και οι γυναίκες να δηλώνουν μικρότερο από τον πραγματικό αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ