Προφυλακίστηκε ο πρώην διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε ο πρώην διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακίστηκε ο πρώην διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα που είχε συλληφθεί τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων ως επικεφαλής κυκλώματος εκβιασμών αλλοδαπών.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που τα τελευταία τρία χρόνια υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ως υποδιοικητής, κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, λαθρεμπορία, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κ.ά.

Σύμφωνα με καταγγελίες ο προφυλακισθείς παρέπεμπε στη Χρυσή Αυγή Έλληνες που πήγαιναν να καταγγείλουν προβλήματα με αλλοδαπούς, ενώ αντίστοιζα υποβάθμιζε καταγγελίες αλλοδαπών για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος τους, απειλώντας τους ακόμα με απέλαση.

Ο 54χρονος αστυνομικός υποδιευθυντής φέρεται επίσης να διακινούσε όπλα και να παρείχε κάλυψη σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες της περιοχής.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ένας 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και η 52χρονη σύζυγός του (σ.σ. διαμένουν στους Αγίους Αναργύρους) καθως και η υποψήφια βουλευτής Αθηνών με τη Χρυσή Αυγή Θέμις-Ευαγγελία Σκορδέλη που έχει ήδη συλληφθεί και αναμένετο να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ