Σφοδρές συγκρούσεις στην Αίγυπτο, ο στρατός χρησιμοποίησε πραγματικά πυρά - Πέντε νεκροί - iefimerida.gr

Σφοδρές συγκρούσεις στην Αίγυπτο, ο στρατός χρησιμοποίησε πραγματικά πυρά - Πέντε νεκροί

Σφοδρές συγκρούσεις στην Αίγυπτο – Ο στρατός χτυπά με πραγματικά πυρά υποστηρικτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φόβοι για νέο κύκλο αίματος ξύπνησαν στην Αίγυπτο, καθώς ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων την Παρασκευή, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι. Σύμφωνα με το Reuters, στρατιωτικά οχήματα έριξαν πραγματικά πυρά στους υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι.

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν στο Κάιρο και άλλες πόλεις της Αιγύπτου, όταν οι οπαδοί του Μόρσι βγήκαν στους δρόμους σε ογκώδεις διαδηλώσεις. Τέσσερις άνθρωποι έπεσαν νεκροί από σφαίρες στην πόλη Ασιούτ, στα νότια της χώρας, χωρίς να γίνει γνωστό αν επρόκειτο για υποστηρικτές ή αντιπάλους του έκπτωτου προέδρου. Παράλληλα ιατρικές πηγές ανέφεραν πως ένας υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σκοτώθηκε στο Κάιρο.

Οπως μετέδωσε το Associated Press, ο στρατός απέκλεισε με τανκ και συρματοπλέγματα την πλατεία Ταχρίρ, όταν έγινε αντιληπτό πως χιλιάδες υποστηρικτές του Μόρσι διαδήλωναν προς το σημείο με στόχο να καταλάβουν την πλατεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ