Η Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει επιθέσεις της Χ.Α. και καλεί τους συναδέλφους να μην καλύπτουν εκδηλώσεις της - iefimerida.gr

Η Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει επιθέσεις της Χ.Α. και καλεί τους συναδέλφους να μην καλύπτουν εκδηλώσεις της

Η Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει επιθέσεις της Χ.Α. και καλεί τους συναδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε) καταδικάζει τις νέες τραμπούκικες και απρόκλητες επιθέσεις νεοναζιστών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής εναντίον των εκπροσώπων του Τύπου (φωτορεπόρτερ, καμεραμάν, δημοσιογράφων) κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, καλεί τους εργαζόμενους να μην φοβούνται και να μην καλύπτουν τις δράσεις και εκδηλώσεις της Χ.Α.Η ΕΦΕ καλεί τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση, χωρίς να φοβούνται από τέτοιες συμπεριφορές, «οι οποίες αποκαλύπτουν τις εγκληματικές δράσεις των συγκεκριμένων προσώπων, αυτών που η ιστορία θα πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων».

Τέλος, η ΕΦΕ, καλεί τους συναδέλφους να μην καλύπτουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ