Μόνο Armani η Rihanna

Νέα επαγγελματικά σχέδια για τη Rihanna αφού θα πρωταγωνιστήσει στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Armani.

Η 23χρονη τραγουδίστρια, που έχει τιμηθεί και με βραβείο Grammy, ανακοινώθηκε ότι θα είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας προώθησης για τη νέα κολεξιόν των εσωρούχων Emporio Armani αλλά και της Armani jeans.

Η καμπάνια για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-2012 θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ τα γυρίσματα και οι φωτογραφίσεις έχουν γίνει ήδη στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Η Rihanna φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της Μέγκαν Φοξ, που πόζαρε για τις ανάγκες του οίκου το 2010 και μάλιστα έγινε λόγος για τις πολύ μεγάλες χρηματικές απολαβές της για αυτή την δουλειά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το κεντρικό πρόσωπο για την προώθηση της ανδρικής συλλογής του οίκου για την προηγούμενη χρονιά. Στο παρελθόν πολλοί ακόμη διάσημοι αστέρες έχουν ποζάρει για τις ανάγκες των διαφημιστικών του Armani, όπως ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η διάσημη τραγουδίστρια ασχολείται πρώτη φορά με την προώθηση προϊόντων της βιομηχανίας της μόδας, καθώς μέχρι στιγμής έχει πρωταγωνιστήσει από το 2007 στην καμπάνια προώθησης καλλυντικών της εταιρίας CoverGirl ενώ τον περασμένο Μάιο συνεργάστηκε και με την εταιρία Nivea

ΠΗΓΗ: yupi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα rihanna armani

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ