Οταν εσύ θα καταλήξεις στην αποτοξίνωση, αυτοί θα λιάζονται στα γιότ τους -Η Ο’Κόνορ μαλώνει τη Σάιρους - iefimerida.gr

Οταν εσύ θα καταλήξεις στην αποτοξίνωση, αυτοί θα λιάζονται στα γιότ τους -Η Ο’Κόνορ μαλώνει τη Σάιρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η μουσική βιομηχανία δεν δίνει δεκάρα για σένα και για μένα. Θα εκπορνεύουν κάθε αξία σου και έξυπνα θα σε κάνουν να νομίζεις πως αυτό ήθελες» λέει η Σίνεντ Ο'Κόνορ στη Μάιλι Σάιρους που ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε στο περιοδικό «Rolling Stones» πως μοιάζει με την Ο'Κόνορ στο ξεκίνημά της.


Μέσα από μια επιστολή 1.000 λέξεων η 47χρονη τραγουδίστρια, που το 1992 είχε σκίσει τη φωτογραφία του Πάπα στον αέρα του Saturday Night Live, «μαλώνει» τη Σάιρους, αποκαλύπτοντας το σκληρό πρόσωπο της σόου μπιζ.
«Oταν εσύ θα καταλήξεις στην αποτοξίνωση, αυτοί θα λιάζονται στα γιoτ τους, τα οποία αγόρασαν πουλώντας το κορμί σου», γράφει απευθυνόμενη στη Σάιρους που εξακολουθεί να υποστηρίζει το νέο σέξι ίματζ της, που χτίστηκε σε μόλις ένα βράδυ στα VMA.
Η Σίνεντ Ο'Κόνορ πήρε την απόφαση να γράψει μετά από τις συγκρίσεις του βίντεοκλιπ της Σάιρους με αυτό του «Nothing Compares to you».
«Μην έχεις αυταπάτες. Ολοι αυτοί σε θέλουν γιατί βγάζουν λεφτά από τα νιάτα και την ομορφιά σου. Τα νιάτα σου όμως είναι αυτά που σε τυφλώνουν απέναντι στο κακό που υπάρχει στη σόου μπιζ» συνεχίζει η Ο'Κόνορ που μιλά σχεδόν με μητρική στοργή απέναντι σε μια παραστρατημένη κόρη.

Οσο για την ομοιότητα στο λουκ, η Ιρλανδή σταρ έχει τις αντιρρήσεις της: «Το λουκ αυτό το διάλεξα επίτηδες, όταν η δισκογραφική μου εταιρεία με ενθάρρυνε να κάνω αυτό που κάνεις εσύ σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ