Σοκαριστικό βίντεο: Σουδανή μαστιγώνεται δημοσίως από αστυνομικό γιατί μπήκε σε ΙΧ άντρα που δεν ήταν συγγενής της [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαριστικό βίντεο: Σουδανή μαστιγώνεται δημοσίως από αστυνομικό γιατί μπήκε σε ΙΧ άντρα που δεν ήταν συγγενής της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συγκλονίστηκες εικόνες από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάζουν μια γυναίκα Σουδανικής καταγωγής να μαστιγώνεται για το «έγκλημα» που διέπραξε να επιλέξει να μπει σε αυτοκίνητο άντρα που δεν ήταν συγγενής της. Κάτω από το παραδοσιακό ισλαμικό ένδυμα η γυναίκα προσπαθούσε να προφυλαχτεί τη στιγμή που ένας αστυνομικός την μαστιγώνει επανειλημμένα, ενώ τη σκηνή παρακολουθεί πλήθος κόσμου χωρίς να υπάρξει η παραμικρή διαμαρτυρία.

Το video που τραβήχτηκε στην πρωτεύουσα του Σουδάν το Χαρτούμ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις όταν «ανέβηκε» στο youtube. Τα δημόσια μαστιγώματα, που πραγματοποιούνται βάσει του αυστηρού ισλαμικού νόμου, είναι σχεδόν μια καθημερινή τιμωρία στο Σουδάν για διάφορα «εγκλήματα» μικρά ή μεγάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ