Τα βρήκανε οι δύο πρώην της Ριάνα: Κρις Μπράουν και Drake μαζί στο στούντιο - iefimerida.gr

Τα βρήκανε οι δύο πρώην της Ριάνα: Κρις Μπράουν και Drake μαζί στο στούντιο

Τα βρήκανε οι δύο πρώην της Ριάνα: Κρις Μπράουν και Drake μαζί στο στούντιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κρις Μπράουν και ο Ντρέικ έθαψαν επίσημα το τσεκούρι του πολέμου, αφού πρόσφατα επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους θέλουν να έχουν αφήσει στο παρελον την μακροχρόνια έχθρα τους και μάλιστα να συνεργάζονται μαζί για νέο άλμπουμ.

Πριν λίγες μέρες, ο Μπράουν άφησε άφωνο το κοινό του γράφοντας στο Facebook «Αράζοντας με τον Drake στο στούντιο».

Ο Μπράουν είναι προφανές ότι έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, αφού πλέον τουιτάρει υποστηρίζονταςν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και μετά τα βρίσκει με τον Ντρέηκ.

Η διαμάχη των δύο μουσικών σιγόβραζε εδώ και χρόνια και κλιμακώθηκε όταν οι δυό τους ήρθαν στα χέρια σε ένα κλαμπ πέρσι, με αποτέλεσμα τραυματισμούς, μηνύσεις και αμέτρητες φήμες και τον Ντρέηκ να κατηγορεί τον Μπράουν για την βεντέτα.

Μια πηγή λέει ότι οι δυο τους έσπασαν τον πάγο στο φεστιβάλ iheartradio τον περασμένο μήνα στο Λας Βέγκας, όταν ο Ντρέηκ επισκέφθηκε το καμαρίνι του Μπράουν.

«Έκαναν την ειρήνη και είναι χαλαροί τώρα», προσθέτει η πηγή. « Η Ριάνα είναι παρελθόν και για τους δύο. Αποφάσισαν να αρχίσουν από την αρχή και να είναι κουλ ο ένας με τον άλλο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ