Ιμάμης στη Ρωσία προειδοποιεί με «Θεία Τιμωρία» όσους πάνε στη συναυλία του Ελτον Τζον - «Είναι συνάντηση σοδομιστών» - iefimerida.gr

Ιμάμης στη Ρωσία προειδοποιεί με «Θεία Τιμωρία» όσους πάνε στη συναυλία του Ελτον Τζον - «Είναι συνάντηση σοδομιστών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα σας τιμωρήσει ο Θεός αν πάτε στη συναυλία του Έλτον Τζον», προειδοποιεί ο ιμάμης της ρωσικής δημοκρατίας Ταταρστάν, εν όψει των εμφανίσεων του Βρετανού καλλιτέχνη σε Μόσχα και Καζάν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε ως πιστοί, είναι να καλέσουμε τους ανθρώπους να μην υποκύψουν στον πειρασμό του Κακού και να μην παρακολουθήσουν τις συναυλίες του Έλτον Τζον στη Ρωσία, ιδίως τη συναυλία του στο Καζάν» - πρωτεύουσα της δημοκρατίας του Ταταρστάν, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι - είπε ο ιμάμης Σαϊντζαγκφάρ Λουτφουλίν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Νεζαβισίμαγια Γκαζέτα.

«Αυτοί που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία και αυτοί που θα ανέβουν στη σκηνή, θα υποστούν τη Θεία Τιμωρία γιατί συμμετέχουν σε μια συνάντηση σοδομιστών», υποστήριξε χαρακτηριστικά, ενώ σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τοπικού τεμένους, κατηγορεί τον Έλτον Τζον ότι «όπως και η τραγουδίστρια Μαντόνα, προτρέπει να παντρεύονται τα άτομα του ίδιου φύλου και καταδικάζει τις κυβερνήσεις των χωρών που απαγορεύουν τις gay parades».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ