Ο χημικός μηχανικός Γιώργος Προκοπάκης νέος πρόεδρος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ - iefimerida.gr

Ο χημικός μηχανικός Γιώργος Προκοπάκης νέος πρόεδρος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

Ο χημικός μηχανικός Γιώργος Προκοπάκης νέος πρόεδρος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση του προέδρου του ΔΣ και του διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ ανέλαβε ο Γιώργος Προκοπάκης. Το νεοσυσταθέν συμβούλιο πραγματοποίησε την Πέμπτη την πρώτη του συνεδρίαση, έπειτα από το διορισμό των μελών του από το Εποπτικό Συμβούλιο.

Στη συνεδρίαση επιλέχθηκε ως πρόεδρος ο σύμβουλος επιχειρήσεων και χημικός μηχανικός του ΕΜΠ κ. Προκοπάκης, ενώ ως μέλη οι Κατερίνα Ευαγγελάκου, Θεόδωρος Καρούνος, Νικόλαος Ξανθούλης και Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος, που θα καλύψει τη θέση του νομικού, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

«Είχαμε περισσότερες από 130 αξιόλογες υποψηφιότητες για την κάλυψη των θέσεων του ΔΣ και καταλήξαμε βάσει των κριτηρίων, που ορίζει ο νόμος σε αυτές τις ανεξάρτητες προσωπικότητες με σκοπό να αναδιοργανωθεί η δημόσια τηλεόραση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, το Εποπτικό Συμβούλιο είχε την πρώτη κοινή συνάντηση με τον επιλεγέντα πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ. Το βεβαρημένο πρόγραμμα του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, που η θητεία του έχει διάρκεια ενός χρόνου, περιλαμβάνει τη σύσταση οργανογράμματος, τον διορισμό συμβούλων, τη διαδικασία προσλήψεων και την οργάνωση προγράμματος, με σκοπό «στις αρχές του επόμενου έτους να υπάρχει μια σημαντική βάση για να ξεκινήσει τη κανονική λειτουργία του», όπως δήλωσε ο κ. Φορτσάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ