Παραδόθηκε στις αρχές ο πυρηνάρχης Περάματος της Χ.Α. - Βασικός ύποπτος για την επίθεση στα μέλη του KKE - iefimerida.gr

Παραδόθηκε στις αρχές ο πυρηνάρχης Περάματος της Χ.Α. - Βασικός ύποπτος για την επίθεση στα μέλη του KKE

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αρχές παραδόθηκαν ο «πυρηνάρχης» Περάματος της Χρυσής Αυγής Αναστάσιος Πανταζής που φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ, και μία γυναίκα - σύζυγος άλλου καταζητούμενου για εμπλοκή στο φονικό επεισόδιο του Κερατσινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Περάματος έχει αναγνωριστεί από τα μέλη του ΠΑΜΕ ως ένας από τους δράστες της επίθεσης που δέχθηκαν. Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και παρεδόθη στην Αντιτρομοκρατική.

Όσον αφορά τη γυναίκα, σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο από τις αρχές. Ο σύζυγός της φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο του Κερατσινίου που κατέληξε στο θάνατο του Παύλου Φύσσα.

Στο μεταξύ, ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκαν σήμερα αυτοβούλως η σύζυγος και η πεθερά του δράστη της δολοφονίας Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά. Οι δύο γυναίκες θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ