Τώρα η κυβέρνηση αναζητά συναίνεση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα κατατεθεί στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπως εξήγησε πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Οπως είπε ο υπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής στη Βουλή ομάδα στο υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχουν καταταθέσει τα κόμματα προκειμένου να υπάρξει μια ευρύτερη συναίνεση.

Ο κ. Αθανασίου τόνισε όι είναι αναγακία η ύπαρξη ενός νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου με δεδομένες και τις τελευταίες εξελίξεις ενώ εκτόξευσε και βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι ενοχλούν την Κουμουνδούρου οι επιτυχίες του πρωθυπουργού τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στις ΗΠΑ.

Καπερνάρος: Εμείς είμαστε εκτός συνταγματικού τόξου...

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε πως «από τη στιγμή που ο όρος συνταγματικό τόξο ειναι ορολογία του ΠΑΣΟΚ εμείς δεν την αποδεχόμαστε , είμαστε εκτός συνταγματικού τόξου», ενώ ο βουλευτής της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης βρήκε την ευκαιρεία να εκθέσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το δικό του... μανιφέστο: «Είμαστε εναντίον όλου του πολιτικού κατεστημένου. Όλοι έχουν συνωμοτήσει εναντίον μας και το σύστημα ονομάζεται συνταγματικό τόξο. Εμείς από τον ιό αυτού του καθεστώτος δεν θα μολυνθούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ