Ο Μιχαλολιάκος στον Κορυδαλλό -Μαζί του Λαγός, Πατέλης που θα πάει στο Μαλανδρίνο - iefimerida.gr

Ο Μιχαλολιάκος στον Κορυδαλλό -Μαζί του Λαγός, Πατέλης που θα πάει στο Μαλανδρίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα της φυλακής για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγό έφτασε. Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης αποφασίστηκε να μεταφερθούν για την προφυλάκιση τους στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως έγινε γνωστό οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός θα κρατούνται σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Ο «πυρηνάρχης» της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης πήγε στον Κορυδαλλό και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου και η ανθυπαστυνόμος Βέτα (Βενετία Πόπορη) - το «βαθύ λαρύγγι» της οργάνωσης - στον Ελαιώνα Θηβών.

Αν και η μεταγωγή του Γιάννη Λαγού και της Βέτας Πόπορη είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, η μεταφορά τους στις φυλακές πήρε αναβολή μέχρι να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταφερθεί και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Για τη μεταγωγή των Χρυσαυγιτών έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τη ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό έκλειναν σταδιακά οι δρόμοι ώστε να μη καθυστερήσει η αυτοκινητοπομπή της ΕΛ.ΑΣ.

φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ