Τζήμερος: Οι χρυσαυγίτες είναι πρώτα ξαδελφάκια του κομμουνισμού - iefimerida.gr

Τζήμερος: Οι χρυσαυγίτες είναι πρώτα ξαδελφάκια του κομμουνισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση στο facebook και με τίτλο «Φόνοι και κρεματόρια οι αξίες τους» ο Θάνος Τζήμερος προσπαθεί να ταυτίσει τη Χρυσή Αυγή με τους κομμουνιστές.

Ο ευκλεής απόγονος του Περικλή υπηρετεί την hatecore (!) μουσική του μίσους και θέλει να ψοφήσουν (sic) όσοι δεν μιλούν Ελληνικά και να στείλει τους Εβραίους στο Άουσβιτς. Υπογραμμίζει μάλιστα σε συνέντευξή του ότι oι Πογκρόμ (το συγκρότημά του με το εύγλωττο όνομα και ένα στόχαστρο στην θέση του "ο" στον λογότυπο) δημιουργήθηκαν για να προπαγανδίσουν αξίες (sic) και ιδανικά (sic) του αγώνα τους! Άρα, ποια είναι τα ιδανικά και οι αξίες; Οι φόνοι και τα κρεματόρια. Απλό να το καταλάβεις, ε;

Ο Φύρερ και υποψήφιος πεθερός του ευκλεούς απογόνου ενθουσιάζεται από τις αξίες και τα ιδανικά του γαμπρού και τον κάνει βουλευτή και αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΧΑ. εξαναγκάζοντας σε παραίτηση έναν άλλον εκλεγέντα.

Άρα ποια είναι τα ιδανικά και οι αξίες του Φύρερ; Οι φόνοι και τα κρεματόρια. Απλό να το καταλάβεις, ε; Έπρεπε να δολοφονηθεί ο Φύσσας για να τον χώσουν μέσα;

Και μια παρατήρηση για όσοι ανιστόρητους χαρακτηρίζουν τους Χρυσαυγίτες ακροδεξιούς. Λάθος! Είναι εθνικοσοσιαλιστές. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι πρώτο ξαδερφάκι του κομμουνισμού. Απλώς, ο κομμουνισμός υπηρετεί την αόριστη και νεφελώδη έννοια του διεθνούς προλεταριάτου, ο εθνικοσοσιαλισμός την επίσης αόριστη και νεφελώδη έννοια του έθνους. Σ' όλα τα άλλα ταυτίζονται!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ