Το Citroen το αποφάσισε και το Cactus θα κατασκευαστεί - iefimerida.gr

Το Citroen το αποφάσισε και το Cactus θα κατασκευαστεί

Το Citroen το αποφάσισε και το Cactus θα κατασκευαστεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Cactus, το ενδιαφέρον πρωτότυπο της Citroen, θα περάσει στο στάδια του μοντέλου παραγωγής, κάτι που θα γίνει με κάθε επισημότητα στις 2 Φεβρουαρίου του 2014. Η ημερομηνία δε είναι τυχαία, μιας και τότε η σειρά DS θα γιορτάζει τα 5α της γενέθλια, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και η 136η επέτειος τη γέννησης του ιδρυτή της μάρκας, του Andre Citroen.

Η τελική μορφή του C-Cactus προβλέπει εμφάνιση crossover και πρακτικότητα πεντάθυρου hatchback, καθώς και ένα minimal εσωτερικό, στη λογική του πρωτότυπου. Οι κινητήρες θα είναι κατά κύριο λόγο οι καινούργιοι τρικύλινδροι που παρουσίασε πρόσφατα ο όμιλος PSA, ενώ από την άλλη δεν θα χρησιμοποιηθεί εδώ το καινούργιο μεταβλητό πλαίσιο των Γάλλων, το EMP2. Κι αυτό γιατί προκρίθηκαν συμβατικές, δοκιμασμένες λύσεις σε μια προσπάθεια η τελική τιμή να κρατηθεί όσο πιο χαμηλά γινόταν. Σε τι μεταφράζεται αυτό θα το μάθουμε στις αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ