Το απόγευμα Μιχαλολιάκος, Λαγός και Πατέλης θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Το απόγευμα Μιχαλολιάκος, Λαγός και Πατέλης θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό

Το απόγευμα Μιχαλολιάκος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τον βουλευτή του κόμματός του, Γιάννη Λαγό και τον «πυρηνάρχη» της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, Γιάννη Πατέλη, τους δυο ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση τς δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπαλιά στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι, θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού.Η μεταγωγή τους, από τη ΓΑΔΑ στα κρατητήρια της οποίας κρατούνται από το περασμένη Σάββατο, θα γίνει (το πιθανότερο) στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα γίνει πριν τη δύση του ηλίου, προκειμένου να ετοιμαστούν οι φυλακές για την κράτησή τους.

Μαζί τους, στον Κορυδαλλό θα μεταφερθεί και η ανθυπαστυνόμος «βαθύ λαρύγγι», η γυναίκα που κατηγορείται πως ειδοποιούσε τη Χρυσή Αυγή για όσες γυναίκες του κόμματος εξέφραζαν τη λύπη τους για τη δολοφονία Φύσσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ