Συλλήψεις Χρυσαυγιτών στην Πάτρα για παράνομη οπλοκατοχή -Εξετάζεται η συμμετοχή λιμενικού - iefimerida.gr

Συλλήψεις Χρυσαυγιτών στην Πάτρα για παράνομη οπλοκατοχή -Εξετάζεται η συμμετοχή λιμενικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα όπλο τύπου ρεπλίκα, σφαίρες, ένα γκλοπ και στρατιωτικές εξαρτήσεις, βρέθηκαν στο σπίτι μέλους της Χρυσής Αυγής, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών μετά τις έρευνες που ξεκίνησαν το πρωί και συνεχίζονται για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις συλλήψεις χρυσαυγιτών στην περιοχή της Αχαϊκής πρωτεύουσας για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν και στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Μάλιστα την πιθανότητα λιμενικός που υπηρετεί και διαμένει στην Πάτρα να σχετίζεται με την Χρυσή Αυγή και γενικότερα με την εγκληματική οργάνωση για την οποία και κατηγορούνται βουλευτές αλλά και στελέχη της, εξετάζει κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που βρίσκεται στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο συγκεκριμένος εξετάζεται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προκειμένου να διερευνηθεί σύνδεσή του με την οργάνωση, ενώ σύμφωνα με πηγές κατά τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής εμπλοκή του.

Παρ' όλα αυτά παραπέμπεται στο Αυτόφωρο για κατοχή αφορολόγητων τσιγάρων που βρέθηκε στο σπίτι του.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ