Καυτά γονίδια: Δείτε τα πιο σέξι αδέλφια των διασήμων [εικόνες] - iefimerida.gr

Καυτά γονίδια: Δείτε τα πιο σέξι αδέλφια των διασήμων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό, διαβάζοντας κάτω από τη λεζάντα μιας παπαρατσικής φωτογραφίας «ο τάδε star με τον αδελφό ή την αδελφή του». Και ο λόγος; Γιατί συχνά τα αδέλφια των διασήμων δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε ομορφιά από τους ίδιους!

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσες να πεις ακόμα και ότι τα «άσημα» αδέλφια είναι συχνά πιο όμορφα από τα «διάσημα». Και κάποιες φορές, μόνο και μόνο γι' αυτό, αποκτούν τη δική τους, ξεχωριστή από τους stars μικρούς ή μεγάλους αδελφούς ή αδελφές, φήμη (όπως για παράδειγμα ο μικρός αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος) .

Βεβαίως, υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που τα sexy αδέλφια έχουν τη δική τους καριέρα (όπως η Solange Knowles, η αδελφή της Beyonce ή η Elizabeth Olsen, αδελφή των Mary – Kate και Ashley Olsen).

Δείτε τα σέξι αδέλφια των διασήμων στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ