Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κάνιγγος -Διαμαρτυρία για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις - iefimerida.gr

Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κάνιγγος -Διαμαρτυρία για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σχετική ανακοίνωσης της ΑΔΕΔΥ, σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις «διαθεσιμότητες και τις απολύσεις καθώς και για την «επίθεση», όπως την χαρακτηρίζουν, σε «βάρος των εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων».Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Κάνιγγος οι Σύλλογοι Υπαλλήλων στη γενική γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή, στη γενική γραμματεία Βιομηχανίας και Ενέργειας και στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

«Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τις κινητοποιήσεις συλλόγων και ομοσπονδιών και καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη (πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων), να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.Το κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων και μια σειρά άλλων δομών συρρικνώνουν, υποβαθμίζουν και διαλύουν τις Δημόσιες και Κοινωνικές Υπηρεσίες».

Πλήττονται κατά κύριο λόγο οι ασθενέστερες οικονομικά τάξεις και με βάση αυτές τις πολιτικές οδηγούνται στα πακέτα του αδηφάγου κερδοσκοπικού ιδιωτικού τομέα (ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικά ΙΕΚ κτλ), καταλήγει το κείμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ