Ελεύθερος ο άνδρας που αναγνωρίστηκε από μάρτυρες ως συνεπιβάτης του Ρουπακιά το βράδυ του φόνου

Ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής ήταν και το άτομο που οι μάρτυρες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα τον «τοποθετούσαν» στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά. Ο συγκεκριμένος είναι ανάμεσα σε εκείνους που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο άνδρας αυτός ήταν συνεπιβάτης του Ρουπακιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο σημείο όπου λίγα λεπτά αργότερα θα έπεφτε μαχαιρωμένος θανάσιμα ο Φύσσας. Οπως αναφέρουν οι μάρτυρες, ο συγκεκριμένος βγήκε από το όχημα και διέφυγε χτυπώντας μάλιστα έναν αστυνομικό.

«Κάποια στιγμή είδα από πίσω μου ένα ασημί μακρύ αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα την Τσαλδάρη και να σταματάει σχεδόν μπροστά από τη στάση του λεωφορείου, που στεκόταν το ένα από τα παιδιά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε και πήρε ''αγκαλιά'' το παιδί και κάτι έκανε. Τότε ήρθε η αστυνομία και βγήκε ο συνοδηγός από το αυτοκίνητο, προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό και μετά έφυγε τρέχοντας», κατέθεσε μία εκ των μαρτύρων, ενώ άλλη γυναίκα ανέφερε πως είδε στη θέση του συνοδηγού έναν άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι ο οποίος άρχισε να τρέχει.

Επιπλέον, έπειτα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, επιβεβαιώνεται η παρουσία του εν λόγω Χρυσαυγίτη στην επίθεση και από συνομιλία της αδερφής του Ρουπακιά με φίλη της. Σε αυτή η πρώτη μιλά εξοργισμένη για τη στάση του αδελφού της, τον οποίο όπως φαίνεται, πιέζει να μιλήσει για το ρόλο αυτού του δεύτερου προσώπου, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι μαχαίρωσε και αυτό τον Παύλο Φύσσα.

Πηγή: Mega

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ