Ο Πούτιν προμηθεύει με όπλα τον Ασαντ, αλλά τον πρότειναν για το Νόμπελ Ειρήνης για την παρέμβασή του στη Συρία - iefimerida.gr

Ο Πούτιν προμηθεύει με όπλα τον Ασαντ, αλλά τον πρότειναν για το Νόμπελ Ειρήνης για την παρέμβασή του στη Συρία

Ο Πούτιν προμηθεύει με όπλα τον Ασαντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μυστικό πως η Ρωσία οπλίζει το χέρι του Μπασάρ Αλ Ασαντ, καθώς είναι ο κύριος εξοπλιστής της Συρίας. Παρόλα αυτά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης, γιατί «προωθεί ενεργά τη διευθέτηση των διαφορών που προκύπτουν στον κόσμο».

Μία ομάδα ακτιβιστών αναγνώρισε στο πρόσωπο του πρώην πράκτορα της KGB τον απόλυτο υπερασπιστή της ειρήνης, επιστρατεύοντας ως επιχείρημα τις προσπάθειές του για την αποτροπή της αμερικανικής στρατιωτικής επίθεσης στη Συρία.

Η συγκεκριμένη ομάδα είναι ανάμεσα στις εγκεκριμένες για την κατάθεση προτάσεων για το Νόμπελ Ειρήνης, ενώ την ιδέα της υποστήριξαν διάφοροι καλλιτέχνες από τη Ρωσία που φαίνεται πως θέλουν να δουν τον πρόεδρό τους να... ισοφαρίζει τον Μπαράκ Ομπάμα, στον οποίο απονεμήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο το 2009.

Πηγή: Telegraph

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ