Σοκ και στη Βουλή από την απελευθέρωση των τριών -Ευθύνες καταλογίζουν βουλευτές της ΝΔ - iefimerida.gr

Σοκ και στη Βουλή από την απελευθέρωση των τριών -Ευθύνες καταλογίζουν βουλευτές της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μουδιασμένοι» είναι οι περισσότεροι βουλευτές μετά το άκουσμα της είδησης της αποφυλάκισης των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Βουλευτές που βρέθηκαν στο Κοινοβούλιο μετά την ανακοίνωση της απόφασης των ανακριτών για τους τρεις βουλευτές της ΧΑ που αφέθηκαν ελεύθεροι, εκφράζουν την ανησυχία ότι η υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ για την Δημοκρατία.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της κυρίας Ασημίνας Ξηροτύρη, η οποία, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου, είπε ότι «ο πολιτικός κόσμος έχει υποστεί ισχυρό σοκ».

Χαρακτηριστικά επίσης είναι τα λόγια ορισμένων βουλευτών της ΝΔ, που ζητούν να υπάρξουν συνέπειες στα κυβερνητικά στελέχη που χειρίστηκαν επικοινωνιακά την υπόθεση.

Βουλευτές της συγκυβέρνησης εκφράζουν το φόβο ότι «υπάρχει ο κίνδυνος της πλήρους έκθεσης», εξηγώντας ότι «στη Βουλή έχει ήδη κατατεθεί τροπολογία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Τι θα γίνει λοιπόν στην περίπτωση που αποφυλακιστούν και οι υπόλοιποι;».

Την ίδια ώρα, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο επικρατεί ενθουσιασμός. Ο βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης κατά την είσοδό του στη Βουλή δήλωσε: «Περιμένω και άλλες απολύσεις κρατουμένων. Περιμένω αύριο να έρθει και ο αρχηγός της παράταξής μας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, με το φωτεινό του πρόσωπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ