Τα καλύτερα του Σεπτέμβρη: Μόδες και κορυφαία σκάνδαλα του μήνα που πέρασε - iefimerida.gr

Τα καλύτερα του Σεπτέμβρη: Μόδες και κορυφαία σκάνδαλα του μήνα που πέρασε

Τα καλύτερα του Σεπτέμβρη: Μόδες και κορυφαία σκάνδαλα του μήνα που πέρασε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Σεπτέμβρη να αποτελεί ήδη παρελθόν, μπορούμε να πούμε ότι το Φθινόπωρο μπήκε για τα καλά. Και μπορεί ο πρώτος του μήνας να μας έκανε να νιώσουμε, με τις θερμοκρασίες του, ότι το καλοκαίρι δεν είχε φύγει ακόμα, ωστόσο δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία: ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις γαλότσες μας και να κρατήσουμε τις ομπρέλες μας!

Από το φετινό Σεπτέμβρη, έχουμε να θυμόμαστε πολλά! Η showbiz και οι εκπρόσωποί της, εξάλλου φρόντισαν γι' αυτό! Σαν να γύρισαν από τις διακοπές τους γεμάτοι όρεξη για «σκάνδαλα» (όπως η Miley Cyrus) ή έτοιμοι να ξεκαθαρίσουν πράγματα στην προσωπική τους ζωή (όπως η Khloe Kardasahian και ο χωρισμός της από τον Lamar Odom).

O Σεπτέμβρης ήταν, βεβαίως, και ο μήνας των Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι. Ένας μήνας γεμάτος μόδα, τάσεις, supermodels και λαμπερούς καλεσμένους, που μας έδωσαν μια γεύση απ' όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε αν θέλουμε και φέτος να κλέψουμε τις εντυπώσεις με το στιλ μας. Και μπορεί οι Συλλογές τους να αφορούσαν την Άνοιξη, αλλά εμείς πήραμε ιδέες, εκτός από το ντύσιμό μας, για το μακιγιάζ μας, τα μαλλιά μας και κάποια αξεσουάρ- must haves που μπορούμε να αποκτήσουμε τώρα!

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ένας από τους αγαπημένους μας. Ας δούμε, λοιπόν, τι μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τον φετινό...

Δείτε στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ