Εικόνες από το ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ζαρούλια που έκανε φύλλο και φτερό το ΣΔΟΕ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εικόνες από το ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ζαρούλια που έκανε φύλλο και φτερό το ΣΔΟΕ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστοσελίδα του New Dream στα αισθησιακά χρώματα του κόκκινου, του μαύρου και του ροζ παρουσιάζει τα δωμάτια του ξενοδοχείου ημιδιανομής, το μενού και τον τιμοκατάλογο: τρίωρη διαμονή 20 ευρώ. Οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικέντρωσε όμως στις φορολογικές παραβάσεις που σημειώνονται στο ξενοδοχείο, από τη μη έκδοση αποδείξεων μέχρι τα χρέη προς το Δημόσιο ύψους 36.000 ευρώ.

Εικόνες από το ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ζαρούλια που έκανε φύλλο και φτερό το ΣΔΟΕ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οταν είχε αρχικά αποκαλυφθεί ότι ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είναι μεταξύ άλλων η Ελένη Ζαρούλια – τον Νοέμβριο του 2012 από το Εθνος- ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας κάνοντας λόγο για ψεύδη. Μετά τις καταγγελίες αλλά και τις εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή, το ΣΔΟΕ έκανε φύλο και φτερό το ξενοδοχείο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει σε εκτενές ρεπορτάζ το Εθνος σήμερα, έδειξαν μη έκδοση αποδείξεων, μη ορθή τήρηση των πρόσθετων βιβλίων και μη απόδοση στο Δημόσιο των παρακρατούμενων φόρων.

Εικόνες από το ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ζαρούλια που έκανε φύλλο και φτερό το ΣΔΟΕ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Σημειώνεται ότι η εφορία έχει προχωρήσει σε κατάσχεση για χρέη ύψους 36.000 ευρώ προς το Δημόσιο στο κτίριο που στεγάζει το New Dream. H Eλένη Ζαρούλια και ο αδελφός της φέρονται να είναι οι βασικοί μέτοχοι του.

Εικόνες από το ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ζαρούλια που έκανε φύλλο και φτερό το ΣΔΟΕ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ