Παντρεύεται η Τζένιφερ Ανιστον: Κουμπάρος ο εκκεντρικός αδελφός της - iefimerida.gr

Παντρεύεται η Τζένιφερ Ανιστον: Κουμπάρος ο εκκεντρικός αδελφός της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Ανιστον ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Τζάστιν Θερού. Αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Αυτό που άφησε άφωνους τους φαν της όμως ήταν η ανακοίνωση ότι κουμπάρος θα είναι ο εκκεντρικός πανκ αδελφός της Αλεξ AJ.

Η Τζένιφερ Ανιστον θέλει μία σεμνή τελετή αρχοντικό που μοιράζεται με τον Τζαστιν Θερού στο Μπελ Αιρ και επιθυμεί να τους παντρέψει ο μικρότερος αδελφός της.

Οπως αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι: «Ο Τζάστιν θεωρεί ότι το να έχει τον AJ κουμπάρο στο γάμο θα ενώσει την οικογένεια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο AJ είναι ιδιόρρυθμος. Εχει καλή καρδιά όμως και η Τζένιφερ τον αγαπάει.»

Ο «ιδιόρρυθμος» AJ είναι πανκ και ελεύθερο πνεύμα, με πολλά τατουάζ και ταξιδεύει συχνά από την Αλάσκα μέχρι το Λος Αντζελες με το φορτηγό του.

«Ο AJ είναι ακριβώς το είδος του ατόμου που η ασφάλεια θα πετούσε έξω από το γάμο της Τζενιφερ. Αντ 'αυτού, θα είναι μπροστά και στο επίκεντρο της τελετής.»

Η Ανιστον θέλει να κάνει το γάμο της όσο πιο φιλόξενο μπορεί δεδομένου ότι «μισούσε» τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ.

«Ήταν πάρα πολύ μεγάλος και απίστευτα αγχωτικός. Αυτή τη φορά θέλει μια μικρή οικογενειακή τελετή και να δει τον πατέρα της ευτυχισμένο. Και ξέρει ότι το να συμπεριλάβει τον AJ στην τελετή θα τον κάνει σίγουρα ευτυχισμένο.» συμπλήρωσε η πηγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ