Ποιο μέλος της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι φαβορί για νονός του γιου Γουίλιαμ-Μίντλετον - iefimerida.gr

Ποιο μέλος της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι φαβορί για νονός του γιου Γουίλιαμ-Μίντλετον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα στοιχήματα για το φύλλο του βασιλικού μωρού, το όνομά του και την ημερομηνία της βάπτισης, τώρα οι μετρ του είδους ψάχνουν τους νονούς του πρίγκιπα Τζορτ. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που ακούγονται και αυτό ενός μέλους της οικογένειας Γλύξμπουργκ.

Ο λόγος για τον Παύλο Γλύξμπουργκ, τέως διάδοχο της Ελλάδας και πρίγκιπα της Δανίας, μέσω του γάμου του με την πριγκίπισσα Μαρί Σαντάλ.

Υπενθυμίζεται ότι στη βάφτιση του Ουίλιαμ, νονός ήταν ο Κωνσταντίνος, τέως βασιλιάς των Ελλήνων από το 1964 έως το 1967, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της Ελισάβετ, είναι εγγονός του βασιλιά Γεωργίου Α' της Ελλάδας.

Οι νονοί του πρίγκιπα Τζορτζ δεν θα είναι μόνο ένας αλλά έξι και η βάπτιση θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο παλάτι Σεντ Τζέιμς στο κεντρικό Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ