Ο γραμματέας της ΝΔ κάλεσε τον Φαήλο Κρανιδιώτη για εξηγήσεις - Αποδοκίμασε τις δηλώσεις του - iefimerida.gr

Ο γραμματέας της ΝΔ κάλεσε τον Φαήλο Κρανιδιώτη για εξηγήσεις - Αποδοκίμασε τις δηλώσεις του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εξηγήσεις στα γραφεία της ΝΔ κλήθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφορικά με τις εμπρηστικές του δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτησή του στο facebook «εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο».

Σε συνάντηση που είχε με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο κ. Κρανιδιώτης εξήγησε ότι οι επίμαχες φράσεις του αποτελούσαν συνομιλία του με φίλους του στο facebook και επειδή ακριβώς χρησιμοποιούσε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είπε «και μια κουβέντα παραπάνω».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαμιμίκος επεσήμανε στον κ. Κρανιδιώτη ότι όσα ανέφερε, αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζουν την επίσημη ΝΔ, καλώντας τον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να είναι πιο προσεκτικός.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης που είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, διευκρίνισε ότι η λέξη «σφαίρες» ήταν εντός εισαγωγικών και αναφερόταν σε πολιτικά επιχειρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ