Ο Ντέιβιντ Κάμερον γελοιοποιήθηκε πάλι: Δεν ήξερε πόσο κάνει το ψωμί - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ Κάμερον γελοιοποιήθηκε πάλι: Δεν ήξερε πόσο κάνει το ψωμί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξέρετε κύριε πρωθυπουργέ, πόσο κοστίζει ένα καρβέλι ψωμί στο σούπερ μάρκετ;», ρώτησε δημοσιογράφος τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον όμως ο ίδιος έκανε ότι δεν άκουσε.

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού LBC ο οποίος φιλοξένησε σήμερα το πρωί στο στούντιο τον Βρετανό πρωθυπουργό, συνέχισε την ίδια ερώτηση, μέχρι που ο τελευταίος υποστήριξε ότι δεν προμηθεύεται ψωμί από σούπερ μάρκετ γιατί πολύ απλά έχει μηχανή παρασκευής ψωμιού στο σπίτι του.

Ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ, ο οποίος έχει επικριθεί ουκ ολίγες φορές από τη βρετανική αντιπολίτευση για το ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματα του μέσου πολίτη επειδή προέρχεται από μία εύπορη οικογένεια, βρέθηκε σε δεινή θέση. Και φυσικά, ο δημοσιογράφος αφού εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό της χώρας του, άδραξε την ευκαιρία «βομβαρδίζοντάς» τον με ερωτήσεις για τις τιμές των βασικών αγαθών στα σούπερ μάρκετ προκειμένου να τον πιάσει αδιάβαστο. Και το πέτυχε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ