Επιτυχημένη πρεμιέρα για Ολυμπιακό Βόλου - iefimerida.gr

Επιτυχημένη πρεμιέρα για Ολυμπιακό Βόλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός Βόλου στα ευρωπαϊκά κύπελλα όπου και νίκησε εκτός έδρας την Ραντ Βελιγραδίου, 1-0 με γκολ του Μάρτιν στο 87'. Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο υπερασπίστηκαν το μηδέν στην άμυνα τους αλλά έχουν πλέον και προβάδισμα ενός γκολ για την ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ερχόμενη Πέμπτη.

Πολύ καλή εμφάνιση στο Βελιγράδι από τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, που έκαναν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τους περίπου χίλιους οπαδούς τους, που τους συνόδεψαν στο Βελιγράδι στην πρώτη τους ευρωπαϊκή παρουσία.

Οι ερυθρόλευκοι κατέβηκαν στο αγώνα σοβαροί και με προφανή σκοπό να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα. Σε μια αντεπίθεση, ο Μάρτιν σκόραρε με κεφαλιά το ιστορικό γκολ και πλέον ο δρόμος για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ είναι ανοιχτός για την ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Ντανίλοβιτς. Ο Μπρέσκα προσπαθούσε να απαντήσει στις χαμένες ευκαιρίες των Σέρβων της Ράντ, αλλά ήταν κάκιστος στην τελική προσπάθεια. το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ανέβασαν στροφές μετά το 70ο λεπτό, και προσπαθούσαν οργανωμένα να σπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, προσέχοντας πάντα τα μετόπισθεν τους. Ο Μάρτιν είδε την πρώτη του προσπάθεια να σταματάει στο δοκάρι του Ντανίλοβιτς. Στο 87ο λεπτό όμως δεν λάθεψε και σκόραρε ενα ιστορικό γκολ για την ομάδα της Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ραντ (Σλάβκο Πέτροβιτς): Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Μρκέλα, Γιοβάνοβιτς, Πάγιοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Άντριτς ( 68΄Μάλμπασιτς), Μίτροβιτς, Κόζιτς, Στανόγεβιτς, Λέκοβιτς

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Σανκαρέ, Τομάς, Ρόκας, Αλβάρεζ, Μητρόπουλος, Μόνχε, Μπρέσκα, Ουμπίντες, Μαρτίν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ