Χρυσή Αυγή: Δεν θέλουμε την κρατική χρηματοδότηση, δεν τα χρειαζόμαστε τα λεφτά - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Δεν θέλουμε την κρατική χρηματοδότηση, δεν τα χρειαζόμαστε τα λεφτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο της διακοπής χρηματοδότησης σχολιάζει η Χρυσή Αυγή, η οποία επισημαίνει πως δεν έχει ανάγκη την κρατική επιχορήγηση και υποστηρίζει πως όσα χρήματα έχει λάβει μέχρι σήμερα τα έχει διαθέσει σε κοινωφελείς σκοπούς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ακροδεξιό μόρφωμα, υποστηρίζει πως έχει καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση νόμου για την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων και σημειώνει:


«Οσα χρήματα λάβαμε μέχρι σήμερα τα διαθέσαμε ως επί το πλείστον για την υποστήριξη απόρων και ανέργων συμπατριωτών μας.

Η Χρυσή Αυγή, που δεν στηρίχτηκε ποτέ στο κρατικό χρήμα, έχει ελεγχθεί πολλάκις από ορκωτούς λογιστές και δεν έχει βρεθεί καμία οικονομική ατασθαλία ή μυστική και παράνομη πηγή χρηματοδότησης.

Κόντρα στον βρώμικο πόλεμο κράτους και παρακράτους θα συνεχίσουμε το πολύπλευρο κοινωνικό μας έργο, τα συσσίτια και τις δωρεές χρημάτων για κοινωφελείς σκοπούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ