Το «αντίο» των Sprider Stores σε εργαζόμενους και πελάτες-Τα προϊόντα βρίσκονται ακόμη στα ράφια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το «αντίο» των Sprider Stores σε εργαζόμενους και πελάτες-Τα προϊόντα βρίσκονται ακόμη στα ράφια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργαζόμενοι σήμερα δεν πήγαν στη δουλειά τους ενώ στην είσοδο έχει τοιχοκολληθεί μια αφίσα με την οποία η διοίκηση ευχαριστεί το καταναλωτικό κοινό και τους εργαζόμενους στα 48 καταστήματά της, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Άλλο ένα λουκέτο και εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται χωρίς δουλειά, με το μέλλον τους να διαγράφεται αβέβαιο.Τα προϊόντα βρίσκονται ακόμα στα ράφια και τους διαδρόμους του καταστήματος, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Από σήμερα η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Sprider Stores, προχωρά και επισήμως στην αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων λόγω έλλειψης ρευστότητας και διακοπής της χρηματοδότησής της από τις τράπεζες.

Πηγή: thesstoday.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ